In fine, promotia si pentru NEPAL. 524 euro la Kathmandu. Si nu numai :)

36. Qatar Airways - Doha airport

Ooo, de nu stiu cand ma intreb de ce nu exista promotii pentru Kathmandu ! Mai acum cativa ani, din vreo doua companii low-cost bine potrivite, ajungeai cu 500 si ceva euro la Kathmandu, dar de atunci, preturile au crescut, iar companiile aeriene care opereaza si la Bucuresti si la Kathmandu (cum ar fi Qatar Airways, Turkish Airlines sau Fly Dubai) aveau niste scoruri de te lua durerea de cap. Si intotdeauna ma intrebam de ce nu apar promotii si catre vitregita capitala a Nepalului, o tara care merita descoperita chiar si daca nu esti un montaniard.

In fine, a venit si ziua asta. Kathmandu apare in sfarsit pe lista de destinatii la preturi promotionale din noua campanie Qatar Airways. Si la un pret chiar super bun – 524 euro ! Dar ca de obicei, la campaniile de promotii Qatar Airways, sunt mai multe destinatii si unele la preturi foarte bune, asa ca sa luam la mana cele mai faine preturi:

Hong Kong la 492 euro e un pret mai rar. In general, in promotii e la peste 500 euro, de data asta este (un pic) sub 500 euro.

Jakarta la 604 euro e un pret chiar bun. Intr-adevar, Jakarta nu e cine stie ce, dar de acolo, ajungi imediat la Yogyakarta in jurul careia se afla legendarele temple de la Borobudur si Prambanam (un Angkor Wat indonezian), iar de la Yogy, nici Bali nu e prea departe.

Johannesburg la 593 euro e un pret chiar bun… iar de acolo, parcul national Kruger e la doi pasi 🙂

Tarifele promotionale sunt valabile pana pe 20 noiembrie, iar perioada de calatorie este 15 ianuarie – 30 iunie (primavara este superba in Nepal ! Iar sezonul secetos incepe in Indonezia de pe la sfarsitul lui mai)

Astea nu sunt singurele tarife promotionale. Aruncati o privire aici pentru toate preturile si destinatiile. Biletele pot fi achizitionate on-line de pe site-ul Qatar Airways din link

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Pin It on Pinterest