Va invit la un nou concurs – alege o poza faina de vacanta si poti castiga telefoane ASUS ZenFone !

Concurs ASUS Zenfone (Copy)

Se pare ca vara aceasta este o vara darnica in concursuri cu premii faine. De data aceasta, va invit la un concurs organizat de cei de la ASUS, un concurs destinat celor care fac poze faine. Si nu orice poze, ci fotografii facute cu un telefon ASUS ZenFone (nu conteaza versiunea sau modelul sau anul de productie, trebuie sa fie ZenFone). Concursul acesta a avut loc si anul trecut si multi m-ati intrebat de ce doar poze facute cu ZenFone. Motivul este simplu – cei de la ASUS nu numai ca vor sa vanda telefoane bune (si sunt martor, am si eu unul de vreo 2 ani si sunt tare multumit de el – desi am dat cu el de pamant de cateva ori si l-am folosit si in jungla, desert, savana, la 5000 de metri sau pe malul marilor si oceanelor), dar vor sa mentina legatura cu cei care le-au ales produsele si sa le ofere cadouri suplimentare. Nu e tipul de companie care ti-a vandut ceva si te-a pupat pe portofel, chiar vrea sa ramana in legatura cu cei care i-a ales. Si ma inclin in fata acestei filozofii.

Hai sa va zic insa care e treaba. Trebuie sa faceti poze de vacanta cu un ASUS ZenFone. Tema este “vacanta zen” si trebuie sa transmita starea de bine din timpul vacantei. Aici e vorba de interpretarea fiecaruia si mai ales de ce experiente ati avut vara asta :).

Ce trebuie sa faceti ? Intrati pe pagina de concurs adica aceasta si incarcati poze facute cu telefonul ASUS Zenfone. Atentie, puteti incarca pana la 3 poze, deci selectati chiar pozele cele mai bune. Nu trebuie sa le editati sau sa le modificati pentru a ramane informatiile cu privire la telefonul cu care au fost facute fotografiile ! Stiu ca unii au mai incercat in anii trecuti sa faca niste giumbuslucuri tehnice, dar organizatorii s-au prins :).

Dupa ce le incarcati, asteptati termenul limita de 10 august (chiar daca nu ati fost in vacanta, aveti timp o luna si ceva sa mergeti in vacanta si sa faceti poze super faine si sa castigati.

Ce castigati ? Nu e un singur premiu, sunt multe

 

PREMIUL 1: un telefon ASUS ZenFone AR

PREMIUL 2: un telefon ASUS ZenFone Zoom S

PREMIUL 3: un telefon ASUS ZenFone 3

 

Vor fi 7 mentiuni: cate o baterie externa ZenPower Pro

 

Poate de AR si 3 ati auzit, dar Zoom S este ultimul model lansat, este primul telefon cu o tehnologie Superpixel care permite focalizarea rapida si fotografii clare pe timp de noapte, avand de asemenea doua camere incorporate. Si apropos, are baterie de mare capacitate, de 5000  mAh. Pentru cei interesati de mai multe informatii, uitati-va aici.

De asemenea, vor fi date si premii speciale pe Facebook – cate o mascota Zenny. Vor fi alese 2 fotografii zilnic de catre organizatori care vor fi votate de public si in fiecare zi se vor da premii (timp de 30 zile). Pagina de Facebook pe care va avea loc concursul este aici. Atentie – pozele vor fi alese de pe formularul de inscriere, nu trebuie puse pe Facebook. Singurul loc unde puteti sa incarcati poze este pe pagina de concurs. Chiar daca ati castigat pe concursul Facebook, veti ramane in cursa pentru celelalte premii… concursul de pe Facebook e un bonus 🙂

 

Premianti vor fi alesi de catre un juriu format din fotografi si bloggeri (inclusiv subsemnatul). BAFTA !

 

Toate amanuntele si participarea au loc AICI: https://www.techinstyle.ro/concurs-de-fotografie-asus-zenfone/

 

Categorii:
Diverse

Comentarii

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Pin It on Pinterest