Vize pentru Asia

Vize pentru Asia

Una dintre cele mai populare postari (judecand dupa numarul de comentarii) a fost despre vizele necesare pentru Asia si Orientul Apropiat. Cum articolul este destul de vechi si s-au mai schimbat niste lucruri, m-am gandit ca ar fi de interes general sa mai vin cu un articol, care sa aduca la zi informatiile pe care le am despre locurile pentru care avem nevoie de vize pentru Asia. Mai ales ca acesta este un subiect la care raspund foarte des la e-mailuri. Evident, este o informatie perisabila, se poate schimba destul de des si, de fiecare data cand aflu ceva, incerc sa va tin la curent :). Deci, s-o luam la drum…

Afganistan – ai nevoie de viza procurata in avans de la o ambasada afgana. Ambasada afgana care reprezinta aceasta tara in Romania se afla la Varsovia. Documentele necesare pentru viza (precum si tarifele percepute) le puteti gasi aici.

 

Bangladesh – poti obtine visa-on-arrival (landing permit) pentru 30 de zile (50 de dolari), dar n-ar fi o idee rea sa arunci o intrebare la consulatul onorific al Bangladeshului la Bucuresti. Granita cu Myanmarul este inchisa pentru straini.

 

Bhutan – nu poti intra decat daca esti parte a unui tur organizat printr-o agentie de turism bhutaneza. Aceasta se va ocupa si de obtinerea vizei dupa autorizarea unui intinerar, vei primi un document scanat de la agentie cu viza. Pentru a vizita Bhutanul, agentiile nu pot sa-ti ofere un pret sub 250 de dolari / zi (all inclusive – cazare, mancare de trei ori pe zi, vizite, transport, servicii ghid).

 

Brunei – nu ai nevoie de viza daca stai pana la 90 zile.

 

Cambodgia – visa-on-arrival pe aeroporturi sau punctele de trecere terestre, pentru 30 de zile. Costa 20 de dolari si sa ai suma exacta :).

 

China – iti trebuie viza luata in avans de la Ambasada Chinei la Bucuresti. Detalii aici.  Daca te afli in tranzit prin aeroporturile Beijing, Shanghai si Guangzhou si ai bilet de avion spre o destinatie in afara Chinei, poti intra in aceste orase fara viza pentru 72 de ore. Pentru teritoriile special Hong Kong si Macao, nu iti trebuie viza si poti sta acolo 90 de zile. Atentie, daca te duci in China, apoi treci in Hong Kong si apoi revii in China, iti trebuie viza de China cu dubla intrare. Iti trebuie viza speciala de Tibet care se poate obtine doar daca te alaturi unui tur.

 

Coreea de Nord – nu poti vizita tara decat printr-un tur organizat. Agentia de turism care iti organizeaza excursia se va ocupa si de viza.

 

Coreea de Sud – nu ai nevoie de viza daca stai sub 90 de zile.

 

Filipine – nu ai nevoie de viza daca stai sub 30 de zile.

 

India – iti trebuie viza obtinuta in avans de la Ambasada Indiei, dupa ce ati aplicat online pentru viza. India este reprezentata la Bucuresti, iar informatii cu privire la viza le puteti gasi aici.

 

Indonezia – visa-on-arrival pe aeroporturi si porturi. Primesti drept de sedere de 30 de zile pentru 25 de dolari. Poti sa-ti iei viza si de la ambasada din Bucuresti, dar iti trebuie o tona de documente. Nu-ti bate capul.

 

Japonia – nu ai nevoie de viza daca stai sub 90 de zile.

 

Kazahstan – iti trebuie o viza in avans pe care o obtii de la Ambasada Kazahstanului la Bucuresti. Mai multe informatii aici. Un lucru bun este ca nu iti mai trebuie invitatie. Poti vizita anumite zone din Kazahstan daca ai deja o viza de Kirgizstan.

 

Kirgizstan – visa-on-arrival doar pe aeroportul Manas pentru 90 de zile. Daca treci prin orice alt punct de frontiera, iti trebuie viza obtinuta in avans. Tarife si alte informatii, aici. Poti intra in anumite zone din Kirgizstan cu viza de Kazahstan.

 

Laos – visa-on-arrival pe aeroporturi si la punctele de frontiera terestre si fluviale. Granita cu Myanmar este inchisa pentru straini. Pretul unei vize este de 35 de dolari.

 

Malaysia – nu ai nevoie de viza daca stai sub 90 de zile.

 

Maldive – nu ai nevoie de viza pentru 30 de zile. In schimb, vei fi intrebat de o rezervare de hotel / resort.

 

Mongolia – iti trebuie viza obtinuta in prealabil de la consulatul onorific al Mongoliei la Bucuresti.

 

Myanmar – trebuie sa-ti iei viza – fie de la ambasadele Myanmarului din Bangkok sau Kuala Lumpur sau daca ti-o aranjezi printr-o agentie de turism din Myanmar, poti sa o ridici odata ce ajungi pe aeroportul din Yangon (probabil si din Mandalay, dar verifica). Pentru trecerile terestre, verifica pentru ca procesul de acordare a vizelor este foarte schimbator. Granitele cu Bangladesh si Laos sunt inchise pentru straini.

 

Nepal – viza se poate lua on arrival pe aeroportul din Kathmandu, dar si la mai multe puncte de frontiera terestra.

 

Pakistan – ai nevoie de viza in avans, pe care o poti obtine de la ambasada Pakistanului din Bucuresti. Din cate stiu, de la o vreme nu se mai dau vize daca ai de gand sa intri printr-o granita terestra (mai ales dinspre Iran sau Afganistan). Mai multe amununte, aici.

 

Singapore – nu ai nevoie de viza daca stai sub 90 de zile, nu scuipi pe jos, nu fumezi pe strada, nu transporti durieni in metrou si mai ales daca nu mesteci chewing gum!

 

Sri Lanka – se obtine visa-on-line aplicand si platind aici.

 

Taiwan (Republic of China) – nu ai nevoie de viza daca stai sub 90 de zile.

 

Tadjikistan – visa-on-arrival doar pe aeroportul Dushanbe (poti sta pana la 30 de zile maximum). Daca intri in tara prin oricare alt punct de frontiera, iti trebuie viza in avans. Granita cu China este inchisa pentru straini.

 

Thailanda – visa-on-arrival pe aeroporturi si anumite treceri de frontiera rutiera (ma rog, cele principale) pentru 15 zile. Vrei mai multe zile, du-te la ambasada de la Bucuresti, alte informatii uite aici.

 

Timorul de Est – visa-on-arrival pentru 30 de zile daca ajungi in aceasta tara pe cale aeriana sau cu vaporul. Daca treci granita terestra cu Indonezia, iti trebuie viza obtinuta in avans de la o ambasada a Timorului de Est.

 

Turkmenistan – iti trebuie o viza obtinuta in avans de la ambasada Turkmenistanului la Bucuresti. Viza se obtine doar pe baza unei scrisori de invitatii (LOI) care poate fi obtinuta inclusiv de la o agentie de turism din Turkmenistan. Mai multe amanunte, aici.

 

Uzbekistan – iti trebuie o viza obtinuta in avans de la o ambasada uzbeka. Uzbekistanul nu are ambasada la Bucuresti, cele mai apropiate sunt la Kiev si Istanbul (consulat). Pentru a obtine viza, trebuie sa completezi un formular online, iar apoi sa te prezinti la ambasada indicata in formular sa iti ridici viza. Daca faci rost de o invitatie in prealabil (o agentie de turism uzbeka este OK), poti sa obtii visa-on-arrival, dar numai de pe aeroportul din Tashkent.

 

Vietnam – trebuie sa ai viza luata in avans de la o ambasada vietnameza sau poti sa o ridici de pe aeroport, daca ti-o aranjeaza in prealabil o agentie de turism vietnameza. Vietnamul are ambasada la Bucuresti si informatii poti gasi aici.

 

Daca aveti experiente directe si personale cu privire la obtinerea de vize in vreo tara asiatica, v-as multumi daca le-ati putea impartasi aici, la comentarii. Am incercat sa obtin cele mai corecte informatii, dar s-ar putea ca, in unele cazuri, acestea sa fie inexacte sau vechi. Multumesc!

 

 

Etichete:
·
Categorii:
Vize

Comentarii

  • diana spune:

    Multumim, Imperatore. Ce stii despre viza pentru Oman?

  • Monica spune:

    Pentru Indonezia, daca vrei sa stai peste 30 zile e foarte recomandat sa-ti iei viza de la ambasada (viza de la ambasada se da pe 60 zile). Nu mai stiu ce trebuie, nu e asa de greu si te ajuta si ei sa completezi.
    Nu stiam ca n-ai voie sa mesteci chewing gum in Singapore :))

  • Andrei spune:

    Salut,

    Referitor la viza de china, daca ajungi in Shanghai, stai pana in 72 ore, dupa care pleci in Taipei si dupa care revii in Beijing, unde stai iarasi maxim 72 ore, iti trebuie vreo viza? Din ce am citit despre regulile tranzitului de 72 ore, nu ar trebui viza la un astfel de traseu. La fel stiam si despre Hong Kong si Macau (si asa este explicat si pe tripadvisor: http://www.tripadvisor.com/Travel-g294211-c188665/China:Visa.Free.Transits.html).
    Adica daca ajungi in China (pe unul din cele 3 aeroporturi unde se ofera 72 hours transit without visa), pleci in Hong Kong si dupa aia te intorci inapoi pe unul din cele 3 aeroporturi, unde stai iarasi maxim 72 ore, nu iti trebuie viza.

    • Imperator spune:

      Din ce stiu, daca ai bilet dus o terta tara – Shanghai – Taiwan si retur Taiwan – Beijing – o terta tara, nu ai nevoie de viza. Acea terta tara nu trebuie sa fie Taiwan, oricare alta din lume 🙂

  • edith spune:

    Cezar, eu nu tin minte sa fi avut nevoie de viza in avans in Sri Lanka

  • c spune:

    Viza de Nepal la sosire pe KTM in noiembrie 2013 a fost 25 USD / 20 Euro pt 15 zile (nu e paritatea f buna, in general merg mai bine dolarii pt plati).
    Celelalte se pare ca erau: pt 30 zile 40 usd / 35 euro; pt 90 zile 100 usd / 85 euro.

  • […] calatoriile in Asia trebuie musai sa inceapa cu o […]

  • dan spune:

    Foarte bune informatiile ! Multumim !O mica completare :Pentru China se poate obtine viza si de la Consulatul Chinei de la Constanta !

  • FCC spune:

    Si eu cand am fost in Thailanda mi-am luat viza din aeroport ! a durat 30 minute pentru ca a trebuit sa fac poze si sa platesc taxe, insa personalul din aeroport a fost foarte dragut si m-a indrumutat catre ghiseele tinta.

  • Claudiu spune:

    Salut,
    ce inseamna o tona de documente pentru viza de Indonezia luata din Bucuresti?
    Plec in ianuarie, ma intorc in februarie si am pasaportul care expira in August (25). Crezi ca e bataie de cap sa le explic ca din 5 februarie si pana in 25 august sunt mai mult de 6 luni cu cateva zile, cand iau VOA?

  • Li spune:

    Imperator, baga un link pentru visa de Vietnam, sa si-o ia oamenii online daca intra cu avionul in tara, vrei sa ii streseze toti provincialii pe sensibilii functionari de la ambasada din Bucuresti?

  • emil spune:

    Pentru cei care plecati in Thaillanda: faceti poze tip pasaport la noi, va costa 15 lei, si primesti 4 poze, daca nu ai poze si le faci acolo,te costa de 5 ori mai mult si nu-ti da nimik,poza ti-o imprima electronic.Mare grija in Singapore:lasati-va guma de mestecat acasa,puteti risca chiar puscaria,iar daca intentionati sa luati drog de orice natura chiar si o simpla pastila ecstasy, luati-va bilet doar dus,viata dvs se va incheia acolo prin impuscare sau injectie letala, iar in kuala lulmpur Malaysia spanzurat.Veti vedea si indicatoarele pe aeroportul Changi respectiv KLIA-malaysia

  • dan spune:

    Iata o adresa de incredere (probata de mine)pentru obtinerea ON LINE a vizei de Vietnam .Dureaza 24 de ore sa primiti scrisoarea care contine invitatia ! Apoi,viza se ridica pe aeroport,la intrarea in Vietnam ! http://www.vietnamvisacorp.com

  • Bogdan spune:

    Am o intrebare legat de visa-on-arrival: exista riscul sa nu primesti viza la sosire si sa te trimita inapoi acasa?

  • emil spune:

    nu exista asa ceva.ala care te refuza,intra la puscarie

  • O precizare la visa-on-arrival în Thailanda: la ghișeele din aeroport unde sunt afișate documentele necesare este scris că una dintre condițiile necesare e aceea de a avea bilet dus-întors, iar data întoarcerii să nu depășească cele 15 zile. Evident, în Thailanda nu toate sunt așa cum „stă scris”. Eu am avut bilet dus la finele lui octombrie 2013 și am bilet întors pentru aprilie 2014. Domnul de la ghișeu a făcut ochii mari, eu i-am spus că vreau să mă înscriu la un curs de limba thai care o să dureze câteva luni bune și apoi mi-a spus că trebuie să merg la biroul de imigrări din oraș înainte de a expira viza. Costul vizei on arrival e în jur de 1000baht/~30 USD.
    Dacă ai chef de a sta mai mult în Thailanda trebuie să părăsești țara și să revii, urmând a obține o viză de turist de la ambasada Thailandei din țara pe care o vizitezi. Există numeroase firme care se ocupă cu asta și pentru o anumită sumă de bani au grijă de tot. Eu am fost în Laos cu ei http://www.thaivisaservice.com/ și îi recomand. Am plătit aproximativ 200USD și în asta a fost inclus drumul dus-întors până în Laos, noaptea de cazare la hotel, șpaga aferentă pe unde e nevoie, iar la ambasada Thailandei în Laos am stat cam 15 minute. Sigur, drumul îl poți face și pe cont propriu, dar 200USD nu pare cine știe ce sumă când te gândești că astfel rezolvi totul fără a mișca un deget, iar singurul efort care trebuie făcut este prezența.
    Sau poți obține o viză de turist direct la ambasada Thailandei la București (durează în jur de 5 zile lucrătoare), asta dacă-ți permiți să-i deranjezi pe angajații de acolo care-s sensibil ca niște flori. Eu de scârba lor am preferat să-mi iau visa-on-arrival în Bangkok și apoi să fac visa run în Laos.

  • dana spune:

    Salut.Pentru Maldive trebuie viza?multumesc

  • luticus spune:

    Tailanda/ viza on arrival intrand terestru din Laos sau Cambogia cu autobuzul ce bilet de iesire arati pentru cele 15 zile. La avion da dar la bus sau tran din Malaiezia care este procedura ?

  • Li spune:

    @luticus, vezi ca nu se da viza on arrival la orice punct de frontiera terestra, verifica lista lor.Trebuie sa arati orice bilet de avion care sa dovedeasca parasirea Thailandei peste 15 zile, nu conteaza incotro o iei, important e sa pleci.Bilet de avion, nu de tren, autobuz.

  • emil spune:

    domnilor: nu mai puneti lumea pe ganduri.Nu va intreaba nimeni nimic de bilet dus intors,bani,rezervari hoteliere etc,singurul lucru de care va intreaba sunt pozele pentru formularul de viza.Chiar daca nu aveti,vi le face pe loc,dar costa de 5 ori mai scump ca la noi.deci luati poze cu voi.tip pasaport,buletin,etc…

    • Cristi Z spune:

      Nu m-as baza pe faptul ca nu te intreaba de cum parasesti tara. Am patit-o chiar in Bangkok unde uitasem partea asta si evident ca nu aveam imprimat biletul de intoarcere. A trebuit sa bantui prin aeroport in cautarea unui calculator si a imprimantei dupa care inca o runda de asteptare serioasa la coada. Personal nu intentionez sa mai calc prin Tailanda pana nu primim viza ca orice alt cetatean din UE. Am fost de 2 ori in trecere si de fiecare data a durat 2 ore pana sa trec de controale, angajati asemanatori cu cei care lucreaza la ghiseele statului de la noi care erau orice altceva in afara de zambet. Mi-am recuperat bagajul prima data de la lost&found iar a 2 a era aruncat pe jos langa banda.

      Este singura tara unde chiar au verificat toate hartiile si a durat atat de mult. In rest a fost foarte rapid oriunde am mers.

  • yoo spune:

    Asta cu parasirea tarii in 15 zile sau stiu io cat nu o inteleg, pai turistul pana la urma aduce bani tarii si nu e un intrus.

  • […] cateva zile, am publicat o lista cu tari din Asia si unde avem sau nu avem nevoie de viza , iar articolul s-a bucurat de succes, judecand dupa numarul de comentarii, like-uri si share-uri. […]

  • Li spune:

    @oamadetinichea, nu pot crede ca te-au lasat sa treci granita auzind ca vrei sa inveti limba thai, nu s-au uitat la bilete?cum ai fost lasata sa te imbarci in avion fara viza?Ne spui si noua?Pina la urma ai invatat limba thai?

    • Din multitudinea de întrebări nu-mi dau seama dacă ești doar contrariat/ă sau ironic/ă.
      Păi m-au lăsat să mă îmbarc în avion pur și simplu pentru că e permis pentru cetățenii români a obține visa-on-arrival în BKK, iar celor de la British Airways nu le pasă dacă ai obținut tu toate hârtiile necesare pentru a vizita nu știu ce țară, le-ai plătit biletul de avion, ei te-au dus până acolo, tu ești responsabil pentru a obține toate aprobările și cele ce-ți trebuie. Am înțeles totuși că sunt companii aeriene care se preocupă de asemenea aspecte, asta pentru că în cazul în care nu te primesc ăia la destinație, ei trebuie să te ducă înapoi, conform condițiilor lor de călătorie. Am auzit asta de la un american cu care am călătorit până în Laos, deci n-am verificat informația și nu-mi amintesc acum despre ce companie aeriană vorbea.
      Cât despre uitat la bilete, domnul de la ghișeul din BKK s-a uitat la biletul Buc – Londra – BKK (doar pe ăla îl aveam printat), am avut o discuție scurtă mai mult prin semne pentru că engleza lui nu prea făcea față și mi-a spus că pe viitor trebuie să merg la biroul de imigrări din oraș pentru a afla cum fac să-mi prelungesc viza, mi-a urat succes și aia a fost. Dacă ai stat suficient aici știi deja că albii, și mai ales femeile albe, sunt extrem de simpatizați în Thailanda. Localnicii sunt foarte rasiști, mai toate cosmeticele bine vândute au ceva „whitening” în denumire (săpun, gel de duș, creme de față/corp), dacă ești albă ți se zâmbește pe stradă, ești lăsată în față la cozi la magazine și tot așa. Ergo n-a fost nevoie de foarte multă muncă de convingere la graniță, sunt suficiente o atitudine relaxată, banii pentru taxe, pașaport valabil și zâmbitul constant.
      Limba thai încă n-am apucat s-o învăț, dar am venit aici abia acum două luni și-am fost ocupată să-mi găsesc ceva job. Însă cum problema aia a fost rezolvată, de săptămâna viitoare sper să ajung și la cursul de limba thai.

  • adriana spune:

    Buna ziua,
    Va rog din suflet sa ma ajutati si pe mine cu cateva raspunsuri.Anul acesta in noiembrie 2014 am planificat o vizita in Bangladesh-Chittagong in scop turistic, am rezervare bilet avion dus-intors, rezervare la hotel pentru 11 nopti dar am o mare nalamuire….imi trebuie viza in prealabil sau o pot obtine la intrare pe teritoriul Bangladesh-ului?? agentia care mi-a facut rezervarea spune ca se obtine visa-on-arrival, dar eu tot sapand pe internet nu am gasit prea multe informatii,sau ce am gasit sunt foarte vagi si insuficiente…va multumesc din suflet pentru orice informatie

  • emil spune:

    adriana, ai facut greseala vietii ca ai cumparat inainte biletele de avion.vizele pt bangladesh sunt vize cu regim special.nu ai ce cauta acolo.nu mai pui in calcul faptul ca acolo climatul este impartit in 2 si anume:sezonul ploios cand ploua non stop si prapadul,cand se moare pe capete din cauza inundatiilor.este o tara cu risc crescut de criminalitate. este mult peste india.incearca sa mai recuperezi ceva din bilete,sau incearca la unul din consulate pt consultanta ceva mai amanuntit, popate poate…

  • Elena spune:

    buna , am o nelamurire…. as vrea sa plec anul acesta in india si am nevoie de viza dar se pare ca se aplica online .Puteti sa imi explicati si mie ce trebuie sa fac , eu am intrat pe site am gasit formularul , l-am completat si l-am scos la imprimanta . Nu stiu daca am facut bine trebuia sa il trimit pe adresa de la ambasada pe mail sau ce si cum sa fac?
    va multumesc din suflet .

  • stefan spune:

    Am nevoie de viza in turkmenistan cum pot face.

  • Alex spune:

    Salut! 🙂
    Am o mica problema cu viza pakistaneza

    Desi aparent se procura usor (nu am auzit pe nimeni sa se planga, daca respecta regula generala*) cantitatea de informatii e minuscula.
    Viza pakistaneza se poate lua doar din ambasada din Romania sau din tara de resedinta* (headache, in conditiile in care majoritatea au nevoie s-o ia de oriunde altundeva din zona; isi trimit pasapoartele acasa; pun familiile pe drumuri…meh).
    Eu am, sa zicem, norocul ca pe 10 NOV trebuie sa vin la Bucuresti. Am zis ca tot atunci o sa aplic si pentru viza Paki insa…
    Are cineva idee cat dureaza? Ei zic in formular ca pana la 6 saptamani, ceea ce e foarte foarte mult pentru mine. Bine, nu ma deranjeaza, sa zicem. Dar in astea 6 saptamani imi retin pasaportul in ambasada? Ca asta ar fi foarte grav ca as ramane practic blocat in Romania si nu pot face niciun plan dupa 10 NOV. Plus ca as avea nevoie de valabilitate de intrare 6 luni

    Si planul ar fi, c-am gasit bilete dus-intors spre Beirut la 110 EUR din Istanbul in perioada aia. :))

    Le-am dat un e-mail insa nu au raspuns

    • Imperator spune:

      Sincer nu prea stiu cum e cu viza pakistaneza, dar inteleg ca e relativ complicat. Datorita problemelor de securitate de acolo, vor sa fie siguri ca cineva are grija de cei care merg sa nu fie rapiti, etc, etc. De asemenea, am dubii ca pot sa te oblige sa lasi pasaportul o luna si jumatate in ambasada. Cred ca cel mai eficient este sa le dai un telefon :).

      • Alex spune:

        O sa le dau maine un telefon daca reusesc sa ma trezesc la o ora decenta si o sa postez aici.

        In principiu am de gand sa ajung cu avionul in Karachi sau Lahore din Muscat (asa, includ UAE si Oman si scap de bataia de cap cu mers la Quetta din Iran si alte probleme la granita).
        Mergand pe cont propriu stiu c-o sa-mi vina sa bat cate un politist la 5 minute (se fac insotiti peste tot si daca stai la cineva acasa mai ca iti platesc ei hotel sa fii „mai in siguranta”).
        Problema e ca de iesit ies landline, ori in China (Kashgar) ori in India (Punjab) si mi-e sa nu aiba impresia ca vreau sa raman la ei prea mult.

        Ar mai fi o idee sa aplic la turci cu Ikametul de acolo; daca o sa il primesc (si ar trebui, daca paki nu imi da entry validity 6 luni).

        Cat despre probleme si rapiri, calatori nu au mai fost rapiti de vreo 4 ani (si majoritatea trecand din iran spre pakistan sau invers); Mie pentru vreo 100 USD in total (zbor Shiraz-Dubai si Muscat-Karachi/ Lahore) nu-mi vine sa stau vreo 2 zile in granita si cine stie cat in Quetta. Mai ales ca e problema in zona si turistii pot fi victime colaterale (tot arunca astia cate o bomba spre autoritati).

        • Imperator spune:

          Sa-mi spui si mie ce iti zic.

          • Alex spune:

            acum am sunat, ca vinerea nu lucreaza siimi luasem teapa cu trezitul la ore decente. si oricum, orarul de acolo e pentru offline, via telefon au program mai lung.

            In principiu, n-am inteles nimic.

            La secretariat o doamna draguta la voce imi spune ca pasapoartul poate sa nu fie retinut (daca vreau) si ca intradevar, dureaza 4-6 saptamani. apoi la consulat imi spune ca ei nu emit vize turistice si ca astea vin de la ministerul pakistanez, prin agentii acreditate :O si ca nu stie ce sa-mi spuna despre perioada de valabilitate& co, sa caut la minister.

            deci eu is in ceata. E posibil sa fie cam ca si cu Iranul sau Azerbaijanul. mai fac research, intreb pe Nomads.

            #so much fun. Not.

  • ovidiu spune:

    Buna , as dori o informatie sigura pentru viza de Sri Lanka, e on arrival pe aeroport, sau trebuie obtinuta in prealabil ? Multumesc pentru raspuns

  • valimilea spune:

    la sfarsitul lui martie am luat viza on arrival in aeroport,nu mai stiu cat am platit

  • ovidiu spune:

    Multumesc si unuia si altuia de raspuns , dar acum mai mare ceata e in asta ,vad doaua raspunsuri total diferite unul in avans on -line , si acum ca s poate lua pe aeroport .Am consultat si te ul MAE care la un moment dat spune ca se pot lua on arrival si pe unele aeroporturi ci unle porturi ,.Care a r fi adevarul ..ca si credibilitate? Multumesc inca odata .

  • cmlrd spune:

    Va rog sa imi spuneti cum se obtine acum viza pentru Vietnam!
    Multumesc si cat mai multe calatorii deosebite!

  • MiraMira spune:

    Se poate obține viză on-arrival pe aeroportul din Dhaka, Banglades?

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Pin It on Pinterest