Luxair anunta deschiderea zborurilor Bucuresti – Luxemburg incepand cu 30 noiembrie 2020

Luxair

Dupa ce de luni de zile anunt taieri de rute, taieri de capacitati, taieri de frecvente, in sfarsit pot sa anunt cu bucurie ca anul asta vom avea parte de o ruta noua, de o destinatie noua si chiar si de o companie aeriana noua in Otopeni – compania luxemburgheza Luxair anunta deschiderea zborurilor pe ruta Bucuresti – Luxemburg cu incepere din 30 noiembrie.

Zborurile vor fi operate de 2 ori pe saptamana (lunea si joia), iar preturile incep de la 199 euro dus-intors (bagaj de cala inclus) dupa urmatorul program:

 

Luxemburg – Bucuresti 17:15 – 20:35

Bucuresti – Luxemburg 21:20 – 22:50

Compania Luxair este compania nationala a Marelui Ducat, fiind detinut in proportie de 75% de catre statul luxemburghez (restul fiind detinut de actionari privati). Compania detine 19 avioane si opereaza spre 64 destinatii, multe dintre ele sezoniere. Zborurile de Bucuresti vor fi operate cu un avion Boeing 737-700. Compania aeriana luxemburgheza face parte din alianta Star Alliance alaturi de Lufthansa, Austrian Airlines, SWISS, Turkish Airlines si alte companii, deci poti sa acumuleze mile (sau sa beneficiezi de avantajele) pe orice program de loializare Star Alliance.

Este prima oara cand Luxair opereaza zboruri spre Romania. Prin anii 90, Tarom a operat uneori zboruri spre Luxemburg, dar a renuntat, ruta nemaifiind acoperita de peste doua decenii.

Biletele pot fi deja cumparate de pe site-ul Luxair

Sursa info: Airlines Travel

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Pin It on Pinterest