Singapore Airlines – se poate zbura spre destinații calde și din România cu o companie de 5 stele

Singapore Airlines

Vi se pare frig afară? Nu mai e la fel de frig cum era acum un deceniu, dar, orișicum, este relativ frig. Trebuie să recunosc că sunt unul dintre cei cărora le place să meargă în țările calde când în România este rece. Au fost ani în șir în care în jur de Crăciun – revelion plecam și trei săptămâni spre țările calde, pentru a vizita zone noi, dar și a revedea locuri în care mai fusesem.

Unde se poate merge acum? Unde este cel mai bine din punct de vedere climatic ? Păi, aș zice Asia de Est, America Centrală și de Sud sau Orientul Apropiat. Deși îmi plac multe colțuri ale globului, pot spune că Asia de Est este undeva la mine în corazon. Puternic. Thailanda a fost una dintre primele țări cu adevărat îndepărtate unde am călcat (înainte de Thailanda, mai fusesem în Maroc, Egipt, Iordania, Peru și Mexic) și mi-a rămas o parte din inimă acolo. Și am revenit cam de 10 ori, dacă am numărat bine. Dar nu doar Thailanda este țara care merită vizitată. Sunt o grămadă. Iar dacă ne gândim la clima de acum, următoarele țări sunt în plin sezon secetos – cu ploi puține, zile însorite și calde: Thailanda, Cambogia, Laos, Vietnam, Filipine (atenție, Filipine are doar 3 luni cu puțină ploaie – din ianuarie până în martie), Brunei, o parte din Malaysia. Singapore e la Ecuator, deci nu există o definiție clară a sezonului secetos – ai soare permanent, dar și ploi violente și de multe ori de scurtă durată. Unde aș merge mâine? Thailanda sau Filipine.

 

Sigur, poți să ajungi și overland până acolo, faci cam o lună (nonstop, fară oprire), dar 99,9999% dintre noi zboară cu avionul. Și astăzi aș vrea să vă aduc în atenție o companie la care vă gândiți poate mai rar, pentru că nu are zboruri directe la București. Dar deși nu zboară la București, puteți folosi serviciile de 5 stele ale companiei Singapore Airlines: prin intermediul unor companii partenere, zbori spre aeroporturile din apropierea României unde Singapore Airlines are zboruri și de acolo poți zbura pe segmentul intercontinental cu Singapore Airlines.

Cum să rezervi un zbor la această companie aeriană de 5 stele sau să verifici cele mai recente oferte? Contactați cea mai apropiată agenție de turist sau navigate pe singaporeair.com. Au un site foarte ușor cu toate opțiunile de călătorie pentru o experiență de călătorie fară probleme în Asia, Australia sau Noua Zeelandă. Pe site veți găsi și datele de contact ale biroului Singapore Airlines din București, unde o echipă de profesioniști în turism vă poate ajuta în limba română.

Singapore Airlines, împreună cu companiile partenere, vă oferă opțiuni de călătorie din București, Cluj și Timișoara către oricare din huburile europene Singapore Airlines. De aici zburați nonstop spre Singapore, inima Asiei, și vă bucurați de un serviciu de care vorbesc și alte companii.

 

Mai trebuie spus că Singapore Airlines este una dintre companiile care formează alianța globală Star Airlines, alături de Aegean, LOT, Lufthansa, SWISS, Turkish Airlines și altele, să le menționez pe cele care operează în România. Dacă sunteți membri ai programelor de loializare ale acestor companii, puteți acumula puncte pe zborurile Singapore Airlines și dacă deveniți membri ai programului Kris Flyer, puteți acumula pe el mile dacă zburați cu orice companie din Star Alliance, alături de mulți alți parteneri. De altfel, dacă sunteți membru Kris Flyer, puteți accesa gratuit internetul pentru chat dacă vă aflați la bordul Singapore Airlines, pentru două ore, chiar și dacă zburați în clasa economy.

Și că vorbeam de clasa economy, vedeți că Singapore Airlines oferă două variante ale acestei clase. Singapore Airlines a primit 5 stele (maximum) la evaluarea Skytrax, inclusiv pentru clasa economy (în cele două variante).

  • Clasa Economy „pură”– ai ecrane încastrate în scaunele din față în cazul majorității tipurilor de avioane operate de Singapore Airlines, ai parte de numeroase filme, seriale, jocuri, muzică și alte forme de distracție, și priză de încărcat telefonul – ajungi cu telefonul la destinație încărcat la 100%. Și, apropo, există și Wi Fi la bord – dacă ești membru KrisFlyer, vei avea dreptul la două ore de acces gratuit la servicii de tip chat (cum ar fi WhatsApp sau Viber). Mai multe detalii găsești aici. Wi Fi -ul nu funcționează pe avioanele B737-800NG, dar merge pe absolut toate avioanele care operează distanțe intercontinentale.
  • Clasa Premium Economy– marea diferență aici este că ai mai mult loc la picioare – cu 15 cm mai mult decât în cazul clasei economy, iar când vorbim de zboruri de 8, 10, 12 ore, face o mare diferență. Ai parte aici și de serviciul „Book the Cook” – cu până la 24 de ore înainte de ora decolării, poți să-ți comanzi mâncarea dorită – fie on-line de aici, fie din cele trei tipuri de fel principal care ți se vor oferi la bord dacă nu ai făcut vreo comandă prealabilă. Evident, și aici ai sute de programe de distracție și Wi Fi. Și, apropo, ai parte de mai multe bagaje (până la 35 kg) și să te îmbarci cu prioritate.

 

În consecință, daca vrei o experiență de 5 stele atunci când zbori spre Singapore, sau spre alte destinații din Asia, Australia și Noua Zeelandă, ia în considerare și oferta Singapore Airlines. Cum am spus, puteți cumpăra bilete pe site-ul companiei, www.singaporeair.com. Dacă vreţi să fiți la curent cu toate promoțiile, vă puteți abona la newsletter. Cum ziceam, biletele pot fi cumpărate pe site, dar și de la biroul Singapore Airlines de la Bucureşti. Pur și simplu, alegeți Romania / Bucuresti și veți primi toate datele de contact.

Zboruri faine vă urez.

Imagini Singapore Airlines

Economy class SQ

Clasa economy

Singapore Airlines economy class

Mult ravnitul loc de la geam

Economy class SIngapore

 

Entertainment System Singapore Airlines

Sistemul de entertainment incastrat in spatele scaunului

Premium economy Singapore Airlines

Clasa premium economy

Premium Economy SQ

Categorii:
Companii aeriene

Comentarii

  • Diana spune:

    Am zburat de 3 ori cu ei, ultima dată (2019) a murit o turcoaică lângă noi, a fost groaznic. Qatarezii sunt mai ieftini și au orar de zbor mai bun

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Pin It on Pinterest