Companii aeriene ale lumii. Despre Singapore Airlines – o companie de 5 stele

Singapore Airlines A

A350 – Singapore Airlines

Este vara si este perioada optima pentru a descoperi cateva destinatii de neuitat din Asia de Sud-Est, cum ar fi Singapore, Malaezia, Brunei, Indonezia (nu numai Bali, sunt mii de insule in Indonezia, fiecare cu poveste ei, cu cultura ei, cu traditiile ei, cu frumusetile ei). Este practic anotimpul secetos – toate aceste tari se afla in apropierea Ecuatorului. In aceasta regiune, temperaturile sunt in general constante (e cald, dar niciodata excesiv), singura diferenta este daca este sezon ploios sau sezon secetos. In perioada urmatoare (cand e vara la noi), este anotimp secetos adica ploua mai putin decat in mod normal, iar sansa sa te bucuri de soare si cer senin este cea mai mare in tot cursul anului.

Sigur, exista numeroase optiuni pentru a zbura spre aceste destinatii absolut superbe, dar astazi as vrea sa va aduc in atentie o companie la care va ganditi poate mai rar pentru ca nu are zboruri directe la Bucuresti. Dar desi nu zboara la Bucuresti, puteti folosi serviciile de 5 stele ale companiei Singapore Airlines: prin intermediul unor companii partenere zbori spre aeroporturile din apropierea Romaniei unde Singapore Airlines are zboruri si de acolo poti zbura pe segmental intercontinental cu Singapore Airlines.

Cum sa rezervi un zbor la aceasta companie aeriana de 5 stele sau sa verifici cele mai recente oferte ? Contactati cea mai apropiata agentie de turist sau navigate pe singaporeair.com . Au un site foarte usor cu toate optiunile de calatorie pentru o experienta de calatorie fara probleme in Asia, Australia sau Noua Zeelanda. Pe site veti gasi si datele de contact ale biroului Singapore Airlines din Bucuresti unde o echipa de profesionisti in turism va pot ajuta in limba romana.

Singapore Airlines impreuna cu companiile partenere va ofera optiuni de calatorie din Bucuresti, Cluj si Timisoara catre oricare din hub-urile europene Singapore Airlines. De aici zburati non-stop spre Singapore, inima Asiei si va bucurati de un serviciu de care vorbesc si alte companii.

 

Mai trebuie spus ca Singapore Airlines este una din companiile care formeaza alianta globala Star Airlines alaturi de Aegean, LOT, Lufthansa, SWISS, Turkish Airlines si altele sa le mentionez pe cele care opereaza in Romania. Daca sunteti membrii ai programelor de loializare ale acestor companii, puteti acumula puncte pe zborurile Singapore Airlines si daca deveniti membrii ai programului Kris Flyer, puteti acumula pe el mile daca zburati cu orice companie din Star Alliance, alaturi de multi alti parteneri . De altfel, daca sunteti membru Kris Flyer, puteti accesa gratuit internetul pentru chat daca va aflati la bordul Singapore Airlines pentru doua ore chiar si daca zburati in clasa economy.

Si ca vorbeam de clasa economy, vedeti ca Singapore Airlines ofera 2 variante ale acestei clase. Singapore Airlines a primit 5 stele (maximum) la evaluarea Skytrax inclusive pentru clasa economy (in cele 2 variante).

  • Clasa Economy “pura”– ai ecrane incastrate in scaunele din fata in cazul majoritatii tipurilor de avioane operate de Singapore Airlines, ai parte de numeroase filme, seriale, jocuri, muzica si alte forme de distractie si priza de incarcat telefonul – ajungi cu telefonul la destinatie incarcat la 100%.
  • Clasa Premium Economy– marea diferenta aici este ca ai mai mult loc la picioare – cu 15 cm mai mult decat in cazul clasei economy si cand vorbim de zboruri de 8, 10, 12 ore, face o mare diferenta. Ai parte aici si de serviciul “Book the Cook” – cu pana la 24 ore inainte de ora decolarii, poti sa-ti comanzi mancarea dorita – fie on-line de aici, fie din cele 3 tipuri de fel principal care ti se vor oferi la bord daca nu ai facut vreo comanda prealabila. Evident, si aici ai sute de programe de distractie. Si apropos, ai parte de mai multe bagaje (pana la 35 kg) si sa te imbarci cu prioritate.

 

Relativ la acces la internet via wifi, acesta este disponibil pentru toti calatorii in suites, dar si la First si Business Class. Pasagerii care sunt membrii programului de loialitate KrisFlyer si calatoresc atat la clasa Economy, dar si clasa Premium Economy, pot sa accese wifi nelimtat la bord.

 

In consecinta, daca vrei o experienta de 5 stele atunci cand zbori spre Singapore, sau spre alte destinatii din Asia, Australia si Noua Zeelanda, ia in considerare si oferta Singapore Airlines. Cum am spus, puteti cumpara bilete pe site-ul companiei www.singaporeair.com. Daca vreti sa fiti la curent cu toate promotiile, va puteti abona la newsletter. Cum ziceam, biletele pot fi cumparate pe site, dar si de la biroul Singapore Airlines de la Bucuresti. Pur si simplu, alegeti Romania / Bucuresti si veti primi toate datele de contact.

 

Zboruri faine va urez.

Imagini Singapore Airlines

Singapore Airlines A

Avionul Airbus 350 al Singapore Airlines

Masa Singapore Airlines business class

Masa la Business Class

Singapore Airlines Premium Economy

Clasa Premium Economy – intermediara intre Economy si Business

Economy Class Singapore Airlines

Prinde locuri la iesirea de urgenta cand zbori la clasa economy pentru a te bucura de un spatiu extrem de mare la picioare. Ai loc mai mult la picioare si in primul rand.

Categorii:
Companii aeriene

Comentarii

  • Vali Milea spune:

    Acum doi ani am prins o oferta cu ei la 480 euro Otopeni-Frankfurt-Singapore-Bangkok si retur cu primul zbor operat de Lufthansa.Se simte ca sunt de 5 stele dar nu mi se par peste Qatar sau Turkish.Zborul Frankfurt-Singapore a fost cu Airbus 380-800

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Pin It on Pinterest