Europa Travel, cu oferte de revelion: Londra la 799 de euro și India la 2.499 de euro

Taj Mahal

Știu, încă e cald, e de sandale și pantaloni scurți, dar să știți că au început să apară și ofertele de Revelion 2025. Și știți cum e vorba aceea, cu vara sanie și iarna car. Și deși pare uimitor, sunt deja destule circuite de revelion care s-au vândut sau aproape sunt pline. De exemplu, eu o să merg ca însoțitor pe un circuit prin Thailanda – Malaysia – Singapore și mi s-a spus că mai sunt doar foarte puține locuri libere. E vorba de agenția Europa Travel, cu care am colaborat de mai bine de 10 ani pe diverse proiecte.

Am fost împreună cu Europa Travel în șapte circuite din 2021 până în prezent – de două ori în Africa de Sud, o dată în Portugalia (când am ajuns și în Madeira a doua oară în viață), în Peru astă-primăvară (Peru este întotdeauna o încântare) și de două ori în Egipt (circuitul acela clasic, de-a lungul Nilului de la Cairo la Abu Simbel, cu vreo trei zile de Hurghada), precum și la revelionul precedent la Paris. Absolut de fiecare dată, totul a funcționat foarte bine – hotelurile au fost bine alese, bine plasate, calitate bună, uneori chiar mai mult decât mă așteptam, parteneri locali excelenți, plini de solicitudine, care imediat rezolvau în caz că apăreau probleme, programe chiar foarte OK gândite (la unele, am contribuit și eu, trebuie să spun, mai ales la cele din Africa de Sud) și totul, la prețuri chiar foarte competitive, unele de-a dreptul foarte scăzute. La prima vedere, mai ales la primele tururi când am văzut prețurile, m-am gândit că cine știe ce hoteluri vor fi și cine știe ce autocare, dar totul a fost foarte bine pus la punct.

Nu vă așteptați la luxul de pe lume, la 5 stele, dar absolut toate serviciile au fost bune și foarte bune. Totul, curat, organizat, bine gândit, calitate ireproșabilă. Și la prețuri foarte bune. Cum ziceam, o să merg cu ei în revelionul următor prin Asia de Sud-Est (de abia aștept, nu am mai fost în draga mea Thailanda din 2018!). Pentru că poziționarea Europa Travel pe piață este cea de „good value for money”. Adică, pentru tot ce este nevoie într-un circuit în care dorești să vezi cât mai multe și să ai cât mai multe experiențe, îți dorești un program bine făcut, transport bun și prompt, precum și hoteluri curate și liniștite, în care să faci un duș cald, să găsești un pat bun și un mic-dejun bogat. Cum a fost în toate cele șapte circuite.

 

Acum, să vă spun care sunt ofertele principale pentru Revelion 2025.

Londra – oferta este foarte simplă. Se zboară la Londra, se oferă o zi de vizitare a principalelor obiective turistice din Londra și urmează câteva zile în care fiecare este liber să aleagă – fie excursii de o zi în locuri frumoase de lângă Londra, fie să aprofundeze Londra pe cont propriu. Excursiile sunt pentru misterioasele construcții multimilenare de la Stonehenge (aici se vizitează și un orășel englezesc tipic, numit Salisbury, o incursiune în Anglia aceea tradițională), Windsor (un alt orășel tipic englezesc, dar unde se poate vizita și palatul regal favorit al fostei regine Elisabeta a II-a) sau York, un alt oraș clasic englezesc, unde se află două muzee care nu trebuie ratate – Castelul York și Muzeul Căilor Ferate (se știe că englezii au inventat căile ferate. Tariful normal este de 1.599 de euro, dar acum există o ofertă la 799 de euro, incluzând transport cu avionul, transferuri, hotel cu mic-dejun, tur panoramic și pietonal al Londrei.

Aici poți vedea oferta completă ––> https://europatravel.ro/circuite/avion/revelion-in-londra-orasul-regilor

 

India – se spune că poți urî India de moarte sau să o iubești la nebunie, dar sigur nu te va lăsa indiferent. Este o țară atât de intensă, atât de interesantă, atât de contrastantă, încât pentru mulți este aventura vieții. Excursia de revelion va acoperi celebrul Triunghi de Aur – Delhi, capitala actuală, dar și multiseculara a Indiei, atât în perioada Marilor Moguli, cât și în perioada colonială, regi și împărați care au lăsat în urmă clădiri spectaculoase, Agra cu al său unic Taj Mahal, poate cea mai frumoasă clădire din lume, și Jaipur, orașul roz, cu palatele și cetățile demne de o dinastie lungă de maharajahi.

Da, știu, aceste obiective turistice sunt „acoperite” cam de toate tururile din India, dar în turul de la Europa Travel în plus se vizitează și mai puțin cunoscuta „capitală indiană a yoga” – Rishikesh, oraș aflat în locul magic unde Gangele se întâlnește cu Himalaya.

Oferta acestui tur de 11 zile este de 2.499 de euro și include biletul cu avionul (dus-întors) cu taxe și bagaje, transferuri peste tot și cazări în hoteluri de 4 stele cu mic-dejun inclus.

Aici poți vedea oferta completă –-> https://europatravel.ro/circuite/avion/revelion-india-triunghiul-de-aur

Moschee Delhi

Moscheea de Vineri – principala moschee din Delhi

Red Fort Delhi

Unul din palatele imperiale din Delhi

Taj Mahal

Taj Mahal la rasarit de soare cand este rosu

Red Fort Agra

Red Fort – resedinta imparatilor moguli in Agra

Amber Fort Jaipur

Amber Fort – cetatea-palat al maharajahului de Jaipur

Palatul Vanturilor Jaipur

Palatul Vanturilor, Jaipur

Parlamentul britanic

Parlamentul Britanic

St. Paul London

Catedrala St. Paul din Londra

Categorii:
Diverse

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Pin It on Pinterest