S-au lansat ofertele pentru Revelion 2025 ale agenției Dertour – Thailanda, Mexic, Dubai, Kenya și multe altele.

Muzeul Viitorului Dubai

Da, știu, este vară, în București sunt zilnic peste 35 de grade, poate că unii dintre voi încă nu ați plecat în vacanță vara asta, dar sper că o veți face în curând. Dar și așa, să știți că au început să apară ofertele de revelion. O să ziceți că mai e timp până atunci, mai sunt mai bine de patru luni, dar știți că, în cazul acestor oferte, de obicei cele mai bune se dau și cel mai repede. Acum, poate că unii dintre voi așteptați ofertele last minute. Sigur, pot apărea, dar știți cum e cu ofertele last minute – iei ce mai rămâne.

Dar hai să vă spun care sunt principalele oferte de Crăciun și Revelion de la agenția Dertour, filială din România a uneia dintre cele mai mari agenții de turism din Germania, cu ramificații în numeroase țări.

 

Revelion Dubai. Acesta este orașul care dorește să epateze prin lux, prin lumini, prin recorduri, prin orice. Deși nu am fost niciodată de revelion în Dubai, a fost imposibil să nu văd numeroasele imagini cu artificiile și spectacolul de sunet și lumini de la Burj Khalifa, cea mai înaltă clădire din lume. Cel mai ieftin pachet include șapte nopți de cazare la City Max în cartierul Al-Barsha, lângă Mall of the Emirates, unul dintre cartierele în care stau, de obicei, când merg în Dubai pentru că este central, are acces la metrou și poți ajunge ușor la toate locurile de interes. Pachetul este în valoare de 1261 de euro de persoană și conține zbor dus-întors din București, se aterizează pe aeroportul Ras al-Khaimah, se asigură transfer către hotel și retur, precum și mic-dejun. Hotelul oferă și transport gratuit către plajă, care se află la o distanță considerabilă.

Revelion Thailanda, mai precis, în zona sudică – Phuket – Khao Lak. Aceasta este una dintre cele mai frumoase zone costiere din lume, cu stânci și dealuri absolut spectaculoase, cu mare albastră, nisip alb și fin și un nivel redus de precipitații. Sincer, este o zonă cu adevărat paradiziacă. Prețurile încep de la 2199 de euro pentru un hotel de 5 stele. În acest tarif este inclus zborul la Phuket, zbor direct efectuat cu avionul de lungă distanță al companiei HiSky, transferuri către hotel și retur, cazare și mic-dejun.

Revelion Kenya, mai exact, pe coasta Oceanului Indian. Este o zonă cu nisip alb și mare albastră (uneori, verde), foarte caldă, cu precipitații reduse, fiind anotimpul secetos. Prețurile încep de la 1292 de euro, incluzând zborul cu Fly Dubai (via Dubai, timpul de tranzit fiind destul de mic), transferuri către hotel și retur, precum și mic-dejun. Pentru cei care intenționează să aibă parte de experiența unui safari, există un parc național – Tsavo, în apropierea coastei, deschis pentru turiștii care doresc să facă plajă, dar să admire și o zebră, un leu sau o girafă.

Revelion Maldive – experiența unui sejur într-o stațiune de calitate din Maldive este inegalabilă. Pur și simplu, ai parte de paradis. Nu este o vacanță dinamică, este costisitoare, însă pentru turiștii care doresc rafinament și relaxare, este o destinație perfectă. Așadar, nu ieftină, dar perfectă. Cea mai ieftină ofertă este în valoare de 2129 de euro și este într-un hotel de 4 stele situat pe insula locuită Maafushi. Recomandarea mea pentru un sejur în Maldive este să investiți un pic mai mult pentru o insulă-resort. Pachetul acesta include zbor direct cu HiSky din București, transfer cu șalupă sau, în cazul resorturilor mai îndepărtate, cu hidroavionul. Puteți, de asemenea, opta pentru un pachet mai ieftin, care include doar micul-dejun, sau pentru un pachet all-inclusive. Pentru pachetele de pe insulele-resort, oferta este cu all-inclusive.

Revelion Mexic, mai precis, pe Costa Maya, la sud de Cancun. Perioada Revelionului are cele mai bune momente de vizitat din punct de vedere climatic – este sezonul secetos și nu este foarte cald. Prețurile încep de la 1817 euro și includ cazare la un hotel de 5 stele, zbor cu avionul atât din Cluj-Napoca, cât și din București, cu Turkish Airlines via Istanbul, transferuri și all-inclusive. În zona respectivă, sunt extrem de multe lucruri de făcut și văzut – de la senzaționalele ruine ale construcțiilor din perioada civilizației mayașe, cum ar fi vechile orașe Chichen Itza (considerată una dintre cele 7 minuni „noi” ale lumii) și Tulum, la parcuri tematice și, să nu uit, legendarele cluburi din Cancun.

 

Acestea sunt doar câteva programe de revelion de pe lista agenției Dertour, revelioane în destinații mai îndepărtate, însă mai sunt oferte și pentru Republica Dominicană, Zanzibar și multe locuri din Europa.

Dubai Frame

The Frame in Dubai

Muzeul Viitorului Dubai

Muzeul Viitorului – Dubai

Burj Khalifa

Burj Khalifa, cea mai inalta cladire din lume

Dubai Marina

Dubai Marina

Ao Nang

Aceste peisaje senzationale din Thailanda de Sud

Ao Nang

 

Stanca Ao Nang

 

Insule Thailanda

 

Insule Thailanda Sud

 

Diani Beach

Diani Beach, Kenya

Diana Beach Kenya

 

Apus de soare Kenya

Apus de soare in Kenya

Plaja Kenya

 

Africa

Mama Africa ….

Antilope Kenya

Poti descoperi fauna africana nu foarte departe de Litoralul kenyan

Resort in Maldive

Una din acele resorturi paradisiace din Maldive

Maldive

 

Revelion Maldive

 

Maldive Vacanta

 

Categorii:
Diverse

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Pin It on Pinterest