Chartere Holiday Office: oferte speciale pentru Revelion 2025 cu zboruri directe

. Revelion la Atena

Revelion

Acum este fix perioada în care multă lume se gândește la ce o să facă de revelion. E momentul de luat o decizie. Știu, multă lume așteaptă ofertele de last minute, dar știți cum e cu last minute-ul. În mod normal, se vinde ce a mai rămas nevândut, iar asta sugerează lipsa de interes – fie ce se oferă nu este chiar OK, fie a fost mult prea scump. E drept, arareori mai sunt oferte foarte bune, dar, în general, principiul este că la early bookings iei ce vrei, la last minute, apuci ce a rămas. Pentru revelion, au trecut ofertele early booking, dar continuă să fie oferte foarte bune. I-am întrebat pe prietenii de la Holiday Office să văd ce oferte au pentru revelion, în special, cele pe zboruri directe – fie charter, fie pe curse curente, dar pe care au cumpărat locuri. Și iată care sunt:

Dubai – Holiday Office este o agenție specializată pe destinația Dubai. Îi cunosc pe câțiva dintre cei care lucrează acolo și au fost de n ori în Dubai, o dată am fost împreună cu cineva de la Holiday Office chiar în Dubai și știa aproape totul ce mișcă acolo – de la hoteluri la atracții turistice, de la restaurante la plaje. De altfel, când cineva îmi cere să recomand o agenție pentru Dubai, răspund în secunda 2 fără ezitare – Holiday Office. Oamenii ăștia chiar știu Dubai și au o grămadă de oferte. Pentru Revelion 2025, au plecări literalmente în fiecare zi după Crăciun – din 26 până în 30 decembrie. Vezi toate ofertele aici ––> oferte Dubai.

 

Maldive – dorit sau nu, de un lucru sunt sigur. Maldive este un loc cu adevărat paradiziac, care poate îmblânzi chiar orice om care dintr-un motiv sau altul urăște plajele. Apa e de un verde fosforescent, nisipul, „îngrozitor” de fin și toate acele culori – pe cer, mare, plajă care se combină cu vegetația exotică – creează un adevărat paradis. Holiday Office oferă pachete în perioada 27 decembrie 2024 – 4 ianuarie 2025 spre Maldive. Vezi toate ofertele aici –-> oferte Maldive.

 

Krabi – aici vei găsi unele dintre cele mai frumoase combinații stânci & mare din lume. În arhipelagul din provincia thailandeză Krabi vei găsi orice, de la insule pline de turiști cu infrastructura de rigoare la insule literalmente pustii, unde poți juca rolul de Robinson Crusoe. Iar peste tot, vei descoperi un relief spectaculos – stânci, plaje ascunse, lagune paradiziace. Holiday Office oferă pachete în perioada 26 decembrie 2024 – 3 ianuarie 2025 spre Krabi. Vezi toate ofertele aici –-> oferte Krabi

 

Phuket – vrei Phuket și nu Krabi, atunci alege Phuket. Dacă Krabi oferă un relief absolut spectaculos, Phuket oferă o infrastructură turistică superioară – mai ales în ceea ce privește hotelurile, restaurantele și, mai ales, zonele de distracție – stațiunea Patong este, probabil, destinația nr. 1 după Pattaya, în ceea ce privește distracția. Sigur, dacă nu vrei prea multă muzica și distracție, insula Phuket are și niște stațiuni mult mai liniștite pentru familii. Holiday Office oferă pachete în perioada 26 decembrie – 5 ianuarie spre Phuket. Vezi toate ofertele aici –> oferte Phuket.

 

Antalya – nu vrei să zbori prea mult și îți dorești un revelion în care să nu faci mare lucru. Antalya întotdeauna oferă așa ceva. Da, nu o să fie chiar vreme de intrat în mare, dar multe hoteluri au fie piscine acoperite, fie piscine încălzite – în mod normal, poți să stai dezbrăcat la soare, poate fi destul de cald, mai ales acum, cu încălzirea globală. Holiday Office oferă pachete în perioada 24 decembrie – 8 ianuarie spre diverse resorturi din regiunea Antalya. Vezi toate ofertele aici –-> oferte Antalya.

 

Nu vă pot ura decât un Revelion 2025 excelent și un An Nou cât mai călător 🙂

 

Unde iti faci Revelionul ?

Burj al Arab Dubai

Dubai

Maldive

Maldive

Ao Nang

Krabi

232. Maya Bay Phi Phi

Maya Bay in apropiere de Phuket

Teleferic Antalya

Antalya

Categorii:
Diverse

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Pin It on Pinterest